Over Giovannini.

KOFFIE GIOVANNINI uit 1926,

In 1996, de keuze te verwerven "Koffie Giovannini," die in 1926 door Dante Giovannini in de historische "Coffee Shop" van Rimini. De ontmoeting tussen een prestigieuze traditie en een diepgewortelde cultuur van kwaliteit heeft geleid tot een succesvolle fusie. Groeit als goed, van de ware passie voor koffie, die vandaag wordt erkend als een bedrijf met de absolute waarde van kwaliteit, gewijd aan de constante onderzoek betrokken bij de selectie van de beste grondstoffen. Vandaag de dag is het merk Giovannini vertegenwoordigt voor de Adriatische Rivièra, een synoniem voor uitmuntendheid in de wereld van de koffie.
Image
A Tazza Koffiegroothandel (en thee groothandel) handelend onder de naam Koffie Costadoro levert sinds 2004 aan grootverbruikers zoals Horeca, Kantoren , instellingen en MKB winkels. Net als onze merken zijn wij onderscheidend door onze betrokkenheid bij onze klanten.

Dit zult u al merken tijdens onze kennismaking! Wij trotse importeur van hoogwaardige kwaliteitsproducten uit Italie, en Monaco die, net als wij, inmiddels hebben bewezen een betrouwbare partner te zijn waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Wanneer u overweegt een professionele koffiemachine voor uw horecabedrijf aan te schaffen, willen wij u graag bijstaan met deskundig advies. U kunt bij ons de koffiemachine (espressomachine - pistonmachine - volautomatische machine / koffieautomaat) aanschaffen op diverse manieren. Zo kunt u bij ons de koffiemachine kopen, huren, huurkoop, leasen - leasing of betalen per kopje.

Zelfs voor een kortlopende periode vanaf 12 maanden bieden wij mogelijkheden aan. Wij onderscheiden ons door de betrokkenheid met onze klanten die wij graag als ambassadeurs zien van ons assortiment producten en onze koffie Costadoro en Giovannini Met een team van specialisten en een unieke selectie producten uit Italië en Monaco is de kwaliteit gegarandeerd. Wij komen persoonlijk bij u leveren en controleren gelijktijdig de koffiemachine en koffiemolen op de juiste afstellingen. Hierdoor bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit koffie zodat uw omzet in koffie en thee aanzienlijk zal stijgen. Wilt u ook de unieke smaak van koffie in uw zaak en extra omzet realiseren ? Neem dan nu contact met ons op.

Marie Curiestraat 12
3846 BW HARDERWIJK
BTW nr.: NL851769767B01
KvK nr.: 55573622

Voornaam*Voornaam
Achternaam*Achternaam
Email *
Inschrijven